dijous, 21 de març del 2013

Carn d'olla



    Ingredients:

     Un bon grapat ( milions ) d'humans
     Una prima de risc
     Uns quants imputats
     Uns quants culpats
     Uns molts corruptes
     Una societat de consum
     Un govern
     Una mica de colorant de societat de benestar
     Uns quants poders fàctics
     Una bona quantitat de mitjans de comunicació
     Uns grapat de bancs ( dels que es guarden els diners en ells)
     Una fulleta de mala fé
     Una fulleta de bona fé
     Una culleredeta de innocència
     400 gr. de gilipollés provocada
     250 gr. d'idiotés heredada
     4 l. d'engany.

Elaboració:

Agafem una olla ben gran, intruduim la societat de consum i esperem que arribi a l'ebullició. Una vegada arrenca a bullir tirem al mateix moment un bon grapat d'humans i una mica de colorant de societat de benestar i deixem que es vagi coent a foc lent, remenant de tan en tan. El colorant fa que es vagin estovant els humans. Fet aixó esperem que estiguin al dente ( podem comprovar-ho agafant un i llençant-lo contra la paret ), podem ja posar la fulleta de bona fé, una culleredeta d'innocència, els 400gr de gilipollés provocada, els 250gr d'idiotés heredada i deixem que segueixi a foc lent durant força estona.
És important que els humans estiguin ben estovats. Quant així sigui retirem del foc l'olla i deixarem que es refredi a la nevera durant unes hores.
De mentres, en una altre olla més petita, posarem els quatre litres d'engany i la fulleta de mala fé i ho portarem també a ebullició. Quant comenci a bullir podem llençar tots de cop i sense netejar-los ni treure les males espines que tinguin, els culpables, els imputats, els corruptes i depenent del cas, si en queda, el govern i que vagi fent xup-xup, però no cal molta estona...passat pocs minuts ja podem intruduir uns quants poders fàctics...val la pena fer-ho a poc a poc, que cadascún d'ells vagi impregnant en els altres ingredients, i mai deixant de remenar perquè es barregi tot. Podem ja llençar sense por la prima de risc i recordant sempre de no parar de remenar, si no estiguessim al cas es podria arribar a tallar la massa que s'està creant.
Queda a l'elecció del que elabora el plat el llençar abans o després de la prima de risc, els bancs. Com ja sabem la prima de risc és el fruit dels bancs, però encara que alguns creuen que pot alterar el resultat final l'ordre d'intruduir aquests ingredients, no està comprovat, o sigui que cadascú pot escollir.
Passada una estoneta no gaire llarga ja podem anar intruduint els mitjans de comunicació, vigilant sobretot de no cremar-se, ja que l'impacte que aquest ingredient produeix a la cocció provoca una reacció força violenta, hem de recordar que la massa ja està roent i quasi feta, i la fredor dels mitjans de comunicació provoca un xoc de temperatures força accentuat.
Parem el foc i tot seguit agafem la primera olla guardada durant temps a la nevera i la col.loquem al costat de l'altre, veurem que la sopa d'humans està poc espessa, és important que així sigui.
Ja podem llençar la massa de la segona cocció a sobre el brou elaborat primerament. Observarem que la massa va engullint el líquid i per això és important que la primera olla sigui molt més gran que la segona. Deixem repossar i ja podem emplatar.

El resultat és exquisit, com per art de màgia veurem que el grapat d'humans que hem llençat al principi quasi no els notem al paladar i en canvi els ingredients de la segona cocció, molts més picants i forts, acaben dominant la barreja, encara que l'aroma pugui enganyar.
Hem d'avisar que pot resultar indigest en molts casos, per això aconsellem que no s'hi col.loqui com a guarnició un parell de fulletes de justicia, que alguns ho han intentat i han acabat a l'hospital amb una gastroenteritis aguda.

Bon profit!!