dissabte, 1 d’octubre del 2011

madurar

" madurar consisteix en deixar de creure's victima de les circunstancies"

Avui he llegit aquestes paraules, just acabat de fer 41 anys i amb els dubtes constants de saber que vol dir madurar...anys i anys buscant resposta aquesta pregunta.
Quant he llegit la frase, he pensat que és correcte , seguim madurant de les coses negatives, cada dia, i ens creiem que amb aixó evitem altre vegada el mal, pero sempre penso que amb aquest remei el que fem es evitar viure coses noves per por de que el final sigui igual de penós que temps enrera.
Es just això? es just per nosaltres? per la nostra vida? , potser si madurem massa ens podrirem, com els fruits , tot té el seu punt just de maduració.
Quant vivim una situació desagradable, igual que quant es meravellosa, hem de pensar que és única, per tant, irrepetible, totes les situacions son diferents, per tant, és absurd d'amagar-nos rera la por i no afrontar-les per por de repetir quelcom que mai es podria repetir.
Pero ho fem, tenim por i confonem la maduració amb la incapacitat de tornar a enfrontar una situació que en inicis recorda una que tenim incrustada dolorosament dins el nostre passat...per tant, en comptes de superar-la, la guardem en la nostra memória per estar preparats per un altre suposat atac, ens avancem al mal, pero no pensem que potser el que ens espera es el bé.
Allò que es diu : L'home és l'únic animal que ensopega dues vegades amb la mateixa pedra no es del tot cert. Segurament per arribar a llocs increibles i viure situacions meravelloses, hauriem d'ensopegar moltes vegades més.
Jo no vull madurar malament, pero ho faig, ho tinc clar, no tinc prou força acumulada per tres patiments seguits, pero hi ha gent que els busquen, s'enfronten, els treballen i els entenen i així estan preparats per repetir un inici i entendre que el final mai és igual.
això encara fa goig!!

Quants finals ens perdem per la suposada maduració? n'estic convençut que molts, està bé apendre dels errors, no ho nego, pero per apendre dels errors t'has d'enfrontar, perqué si no ho proves no sabràs mai si has aprés o no.