divendres, 18 de novembre del 2011

reflexió: vital pel nostre futur!!! ja,ja,ja

Jo crec en les fades.
Comença la jornada de reflexió...ja,ja,ja...perdó, m'ha agafat un atac de riure...de reflexió he dit, que bó.
I jo que segueixo creient en les fades, avui el Peter torna a sortir. I també prepara una bona jornada reflexiva.
No vull ser gran- es repeteix continuament- no vull ser gran!!!
Quant ets gran les papallones et passen pel devant i ni te'n assabentes, els colors son d'un sol color i les formes agafen una sola forma, el 3D ja només el veus en el cinemà, i quant ets petit, tot està en 3D.
Mires un núvol i el veus gran i de sobte, es transforma en un gran elefant gris que s'acosta fins que els teus ulls d'infant li donen forma de casa, i obres la porta per fer un gran àpat amb milers d'ocellets que t'acompanyen amb una música dolça.
Tens por, quant es fa fosc, perqué l'armari de la teva habitació es converteix en un gran monstre amb una boca gegant, preparada per endrapar a tots els infants del món i rapidament obres el llum i veus que l'armari torna a ser el lavabo de les nines.
Agafes la vorera per anar a cole, amb el dit gros de la mà dreta frenes si apretes fort, amb el dit gros de l'esquerra acceleres i els intermitents son els ulls, si fas l'ullet, depenent de l'ull, gires a un costat o l'altre.
I et poses a cantar tot solet a l'habitació i una multitut de gent crida sense parar repetint la tornada més coneguda de la teva cançó i balles com un boig perquè no vols defraudar al teu públic fidel, que cada tarda està allà, esperant-te impacient.
I et cases amb el teu millor amic i a l'endemà lluites amb ell per l'amor d'una princesa, i el tercer dia s'uneixen les forces dels dos perquè un exercit de sargantanes estan a punt de conquerir el regne dels cargols i tú ets el defensor del gran cargol, que et confia la seva protecció.
Avui el Peter és un nen, que s'inventa mil coses que sap desfer a l'instant, que sap diferenciar la realitat de la ficció.
Jo, de mentres, em miro el telenoticies i no entenc perquè els grans no sabem tornar a la realitat. He sentit mil paraules, las mateixes cada dia, que son el resultat de la transformació dels adults, però coi, no tornem, com els nens, a veure les coses clares i entendre que no és més que una invenció, absolutament aliena a nosaltres.

Que he de reflexionar? que hi hagi justicia? ja,ja,ja...ai, que em parteixo, potser votaré a un partit d'esquerres, ja,ja,ja,ja,...d'esquerres dic!!!! ai senyor...d'esquerres!!!...cagats!!, la paraula és : CAGATS!!! ...ja sé, votaré  un d'independentista, a veure si ens independitzem d'España, que bó, d'Españaaaaa, ja,ja,ja...boníssim, de que coi em serveix sortir d'España si a l'endemà estaré a Europa?, que aquesta si que ofega sense cap mena de compasió...i si voto iniciativa? ja,ja,ja,ja, son els descendents dels comunistes, ja,ja,ja,ja, son aquells que van amb bicicleta a fer els mitings i amb metro a la feina, ja,ja,ja,ja...ai que em peto...però no sé que els passa que quant acaben les eleccions agafen un mercedes per estar al poder i s'ajunten al partit socialista, o sigui que no existeixen...no hi son!!! no hi ha res!!!....els votes i no existeixen, son un pet amb cua dels altres...ja,ja,ja.
Ja sé, ja sé, miraré cap a l'altre cantó, jo,jo,jo,jo,jo....que fort!!! l'altre cantó....votaré al PP, amb aquella gent que tan sols diu que ho salvaran tot, no diuen res més, tot ho salvaran!!! ja,ja,ja,ja....i amb això ja en tenen prou, ja,ja,ja,ja i per no dir res la gent ja els vota,ja,ja,ja,ja i no conten que aquesta vegada ho tenen més pelut...ja,ja,ja...l'Aznar va arribar en bon moment, peró el Mariano (te la meto por el ano, ja,ja,ja) ho té magre, molt magre...aiiiii....que em peto!, no puc parar de riure, el PP dic!!! que té a les seves files a un torturador com en Fraga i en comptes de fer-li un judici pels crims que va cometre, encara li faran un monument, ja,ja,ja,ja...
Ja ho tinc, votaré a convergencia, ja,ja,ja,ja....aquells catalalistes venuts a la butxaca, ja,ja,ja, que com el PP, com que no son d'esquerres s'ho poden carregar tot per salvar l'economia,ja,ja,ja,ja...no han de demanar ni perdó...jia,jia,jia,jia...aaaaaaiiii!!! que fort!! els tipics burgesos catalans que s'omplen de "visca Catalunya!!" però amb el cul ben obert per poder recollir diners d'on sigui...també son còmics aquests!!!
També hi puc anar per votar en blanc, ostia!! en blanc!!! quina animalada!! perquè tots hem de creure en aquest sistema democràtic, ja,ja,ja,ja...democràtic, que fort, però que coi dic!!! aaaahhhh, deu ser democràtic perquè ens podem queixar, ara ho entenc, ens donen pel cul però almenys podem queixar-nos, que bé, quina ilusió!!!
Quin mal de panxa!!!

Jo crec en les fades, m'agrada mirar als nens com en tenen cura, com les mimen, com ens mimen, com ens estimen,com saben diferenciar el que és important del que no ho és, com encara no s'han perdut entre tantes mentides...és tan avorrit cada dia sentir el mateix, és tan inútil que ens ho expliquin a nosaltres, pesats, son uns pesats tots plegats!! em quedo amb les fades, que tan sols creien en elles ja en tenen prou per viure, no necessiten tanta madurés com nosaltres...tot plegat esgota i em quedo amb una cosa, només amb una...amb els nens, sempre penso que la solució està allà, espero que un dia ens adonem d'això i comencem a canviar les coses en el lloc que l'èsser humà encara toca de peus a terra...perquè no se si sóc l'unic que pensa que tocar de peus a terra és acceptar aquesta gran mentida que vivim....suposo que un dia hauré de callar, perquè la crisis s'haurà acabat.
Peter, tu si que en saps!!!