diumenge, 27 de novembre del 2011

Esmeralda

Ahir pensava en uns quants personatges infantils o juvenils, tot va venir per un comentari televisiu que em va fer entendre que Don Pepito i Don José, dels paiassos de la tele,eran gays, quina animalada!!:
Hola Don Pepito,
Hola Don José,
pasó usted por mi casa?,
por su casa yo pasé,
vió usted a mi abuela?,
a su abuela yo la vi,
adiós Don Pepito,
adiós Don José.
Si, és evident que hi havia marro!! l'àvia era l'excusa per amagar els seus actes impurs.
I després de fer aquesta reflexió he pensat en tots els actes impurs que m'agradaria fer amb l'únic amor platònic que he tingut en tota la meva vida, perqué més platònic que un dibu no hi ha res.
L'Aida sempre em diu que estic enamorat de l'Esmeralda (del geperut de Notre Dame). Quant la vaig veure al cinemà em van caure els cataplins al terra, cosa que va provocar que  molt educadament la senyora del devant me'ls va recollir.
-son seus els cataplins?
-si senyora, si és tan amable...
-si, ara els hi torno, perdoni perquè l'esquerra està una mica humit, el meu fill l'ha confós amb una llaminadura i li he tingut de treure de la boca.
-osti, perdoni, em sap greu
-no passa res, diu que li recordava al seu pare, que fa dos anys se'n va anar amb la veína del tercer, una mulata despampanant i ja no l'hem vist més, ni a la mulata, ni al meu ex home ni els seus cataplins...el trobem a faltar!!
-me'n alegro que li hagi fet recordar. Miri, si vol se'ls pot quedar mentres duri la peli, total tampoc els necessito ara mateix, ja me'ls tornarà, estem aquí per ajudar-nos uns als altres.
-Gràcies, té un cor gegant i uns cataplins entranyables, li fa res que me'n posi un a la boca jo també? ja sap, els records...
-senyora...els meus cataplins son seus!!
Però això no va fer baixar l'intensitat en que l'Esmeralda va entrar dins meu, n'estic perdudament enamorat, i mai paro de pensar en ella i en aquest estat m'he quedat, platònicament enamorat.
Anys enrera vaig descobrir la Blancaneus, una autèntica bleda assoleiada, evident propulsora del maxisme i dels mals tractes a les dones, mare de Deu, que tonta!! i això que estava bona, tenia el seu punt, però collons, com es pot trobar una casa al mig del bosc, mig morta de por i de cansanci i posar-se a netejar com si res. De sobte li apareixen set nans, tots catxondos per la nova inquilina i ella ben embobada amb la seva bondat i esperant, ai si, el seu princep. Cony, aprofita, i juga el joc de la seducció amb els nans, ah no!! i en canvi li ve una velleta, que amb perdó, s'ha de ser gili per no veure que hi ha gat tancat (gato encerrado) i va i es fot la poma com si res!!. Com dic, aquesta per tal d'estar amb un mascle al costat es fot a la boca el que sigui, sort que les dones van triar un altre camí, perquè si no encara estarien portant la copeta i el puro al home enclastat al sofà mentres veu el partit de futbol.
La ventafocs es una mena de Blancaneus, però que ja ha aconseguit alguns drets més pel sexe femení, no molts, però alguna cosa si que va millorar. Almenys sabia enganyar pel seu benefici hormonal, ja que totes, això si, es desfeien devant de qualsevol presència masculina. Bé, però tampoc eran tan tontes perquè sempre és fixaven amb el princep, no sabien res!!,. per tant, ara m'agafa el dubte de si no s'assabentaven de res o eran més llestes que les gallines, sigui com sigui, era un crit al maxisme total.
Més llestes que les gallines? existeix això?
No hi ha ni una protagonista de Disney que no tingui gana d'home, bé , algunes com la de Tiana y el sapo (Tiana i el sapell, així tradueixo tot a la meva filla: saldo: saldell, caldo: caldell, clavo: clavell) ho dissimula molt bé peró finalment també babeja, no hi ha manera!! Mulan fins i tot comença transexual i finalment és carrega una conquesta xina però treu el seu cantó més femení i torne-m'hi, ben enamorada!!!
Però l'Esmeralda és diferent, no me la imagino rentant plats, ni tallant les ungles dels peus del seu mascle, si que me l'imagino en una escena sexual de pura dinamita, amb aquells moviments tan sensuals, quina dona!!

Ahir intentava recordar quina era la musa que va despertar el meu erotisme personal, dubtava entre la Victoria Vera, una noia que sortia a una serie que es deia "Norte y Sur" o la Jessica Lange...bé, de fet vaig descobrir el seu nom molt temps endavant, ja que després em va agradar com a actriu, però totes, totes, queden eclipsades per la gitana.
Tipic en mi, sempre em complico la vida, és un clàssic que quant aconsegueixi estar amb ella, amb l'Esmeralda, vindrà algú del seu clan i em fotaran una bona pàllissa, però és així, estic enamorat d'una gitana, i haig de aguantar les conseqüències.
Per cert, el tema de tallar les ungles dels peus del seu mascle no és una exageració meva, a mi m'ho van oferir fa temps, la meva resposta va ser:
-amb la boca o les tisores?...acte seguit vaig marxar per potes ja que mai deixaria que la meva parella em tallés les ungles dels peus, ni de les mans...perquè totes les dones, menys l'Esmeralda, guarden moltes coses a dins, per tant millor prevenir, prefereixo que s'ho guardin i ho diguin com a reivindicació devant d'invitats o familiars que donar la possibilitat de venjança en els meus propis peus..no,no!
Bé, algú em podria preguntar perqué el meu mite eròtic actual és un dibuix, fàcil resposta, perqué es per tota la vida, ni envelleix ni canvia de caràcter, amb els anys els meus dos altres mites que em van enamorar, van ser la Brigitte Bardot i la Valérie Kapriski, una la vaig descobrir ja gran i que li anava la Zoofília i l'altre s'ha fet monja, per tant, millor em quedo amb l'Esmeralda, que és intocable i coherent desde el primer dia que la vaig veure fins ara..