dijous, 24 de novembre del 2011

Amunt i avall

Ara si que aniria a veure al Pepe Rubianes, perquè tindria material per fer cada dia una estrena durant un any sencer. M'imagino cagant-se en tot, veient la bogeria que estem visquent:
"-y entonces , tenemos a la Merkel, que gracias a ella los paises consiguen salir de la crisi...pues yo me cago con la madre que parió a la Merkel, que se mete el dedo mientras ve como presidente tras presidente le prometen que se bajaran los pantalones para que los bancos puedan enclastar su nabo en todo el culo del país...toma nabo económico para ayudar al país!!"
Bé, no segueixo, tan es, però és evident que cada dia anem pitjor i no entenc la mania que tenim d'estirar la corda continuament i no tirar la tovallola quant toca
-injecció econòmica a un país significa que la gent que viu en el país rep una ostia acollonant. Algú que visqui en aquest país estarà content perquè Europa l'ajudi a sortir de la crisis si el que provoca és més gent amb crisis?...m'explico? noooooo....doncs això, com que jo sóc un paio lògic, intento trobar lògica a les coses que miro, però coi, no la trobo.
Aquest estimat primer món té una certa tendència a no fer res amb lògica, o sigui, repeteixo:
Si un país està en crisis qui està amb crisis? el país no?...a veure , si  o no? siiiiiiii
Vaaaal, ja tenim una cosa lògica que és fàcil d'entendre...molt bé, seguim.
Un país està format de ...? ....de persoooones... en principi és així, almenys quant jo camino pel país que em toca en aquests moments ( repeteixo, en aquests moments, no he dit mai el meu país) veig moltes persones que és mouen amunt i avall, i repeteixen: amunt i avall, amunt i avall....vinga va!! tots junts: amunt i avall, amunt i avall...
Bé, ja sabem que un país consisteix en molta gent que és mou amunt i avall .No paro a preguntar-lis perquè és mouen amunt i avall...però en principi intueixo que ho fan per pagar coses per poder viure en el país en qüestió, tot desde el meu punt de vista lògic, que quedi clar...Fins i tot, en un atac d'intuició masculina, intueixo que molts es mouen amunt i avall per poder fer uns dies a l'any algunes coses diferents, com per exemple anar amunt i avall, però en aquest cas ho fan per ells mateixos...però tal és la bona organització d'aquest país, que aquests sers lliures que el dissabte van amunt i avall, ajuden a viure a persones que també van amunt i avall però a destemps, se'ls anomena, esclaus de l'hosteleria...però vaja, entre tots fem que tot vagi amunt...però no!! resulta que anem avall!!
I aleshores anem a votar, altre vegada tots amunt i avall, i una vegada surt l'escrutini del amunt i avall, resulta que ha guanyat la Merkel. O sigui, desde un punt de vista lògic, repeteixo: LÒGIC, si el senyor Rajoy ha guanyat les eleccions per treure'ns de la crisis, perquè també ell ha d'anar amunt i avall a rebre les ordres de la führer Merkel?...es de fàcil resposta: per saber les mesures per treure el país de la crisis.
Per tant , ha guanyat la Merkel!!
Molt bé ,ja hem votat, ha guanyat la Merkel.
Per tant, el país , format per persones, vota a la Merkel, i aleshores la Merkel diu:
-heu d'ajustar això
-heu de canviar això
-heu de posar el cul aquí
-heu de fer set volteretes i de mentres cantar la canço de "que viva España"
Moooolt bé, i tots anem amunt i avall a fer el que diu la Merkel, i resulta que una vegada hem fet el que ens ha dit, n' hi ha menys que van amunt i avall...no ho entenc...de tant ajustar alguns ja no van amunt i avall, de fet ja tan sols van avall.
Bé, la lògica és aplastant. Per tant , entenc que un país no el formen persones que viuen allà, si no fariem mesures que salvarien no tan sols el país, que és important, també salvariem a la gent que viu en ell, doncs no, no és així.
El  senyor Mas, per salvar el país puja el cànon de l 'aigua i milers de persones no arriben a poder-ho pagar, i així salvem el país...i és més, com que si gastes més aigua la pagues més cara , la gent ja no rega el jardí per no arribar al tercer tram, que vol dir? que agbar fot treballadors fora perquè no té tants ingressos, veieu que és fàcil!!
Doncs si, Agbar és una empresa, i sento molt, pels que tenen el sentiment de que pertànyen a un país, a la seva història, a la seva llengua, perquè els països no son més que un Agbar més gran, i aquest és el nostre present, no n'hi ha més.
Intento imaginar-me en quin lloc queda la pobre naturalesa i els animals varis que ens acompanyen (no parlo dels gossos que començo a pensar que son els que millor viuen) perquè ultimament no es parla gaire del medi ambient...PERQUÈ? doncs perquè per salvar un país tan fa el medi ambient, és evident no?
No vull pecar d'adiví, ja que és fàcil dir ara, però m'agradaria saber que significa Europa, encara no ho entenc, perquè tot Europa va junta no?...doncs no, lògic no?
Com que sóc un paio lògic, el primer dia de l'euro vaig fer un café amb llet...1 euro, el dia anterior costava 100, 110 o 120 pessetes, la lògica em va fer entendre que no anàvem bé...s'ha de ser un economista expert per veure això? s'ha de ser un crack de les peles per saber que la construcció petaria? juro que no entenc com ens diuen que ara hem d'anar a una, cony!!, anem-hi doncs , tots a una!! però jo no ho veig per enlloc.
Sempre ens queden solucions més dràstiques per la reutilització dels materials de contrucció que ens sobren, com aquella falsa cirugana (bè, una doctora que abans era doctor) que injectava ciment en comptes de silicona per implantar al cul dels  seus pacients. Bé. almenys s'ha demostrat en  un cas que ha sigut així.
 Per sort la  van descobrir quant la filla de 9 anys de la dona enculada en qüestió, li va voler fer una brometa a la seva mare tot donant una puntada de peu al culet ferm de la senyora...es va trencar el peu!! i adéu negoci silicimentero!!
Últim comentari que he escoltat avui:  si, ens han baixat el sou, però sort tenim de tenir feina.....buf!! quina por que fa escoltar això, i ho entenc eh!! però fa moooolta por, perquè almenys, si anem amunt i avall, que sigui amb dignitat...ai senyor....amunt i avall...