dissabte, 17 de març del 2012

El gran amor de la meva vida

Vas apareixer un dia a casa, ens vas iluminar la llar, des d'aquell dia vaig tenir clar que series important en la meva vida, tu ens dones la llum.
De mica en mica et vas fer gran, et vam engrandir i cada dia ocupaves més indrets i racons del nostre niu. La cuina, el lavabo, anaves envaint trosset a trosset i oferies calor i claror allà on arribessis.
Però et vas fer tant gran que en molts casos tenies més valor tu sola que no pas tota la casa complerta, i tot i així, me n'he adonat que les coses no et van bé...pobreta!!
Ens demanes ajuda i nosaltres, que t'estimem i que sabem que sense tú no som res, t'oferim la nostra ajuda humana,ens sacrifiquem perquè no t'ofeguis en els teus esforços per fer-nos feliços, ens necessites i aquí estem per donar-te un cop de mà...
Un cop de mà? ... un bon cop de puny et fotaria mal parida Endesa.

P.D: si des de fora es veu entranyable, jo que hi he estat a prop laboralment uns quants anys, diria que encara son pitjors del que semblen...llum,gas i persones diuen i és exacte, l'ordre és aquest i posats a ratificar l'eslogan , tan sols falta que amb aquests elements facin un nou camp d'extermini nazi, que al pas que van ho faran, això si, dins de l'estimada e intocable democràcia, que amb l'excusa de que ja no estem en una dictadura no paren de dictar coses que no poden tenir rèplica....potser és un altre tipus de dictadura, d'aquelles tant punyeteres que l'enemic no ve de cara ni saps per on te la fotaran!!